A szülőfelkészítő tanfolyam rendszeres helyszíne Újlipótvárosban van, ami a XIII. kerületben található.  Örömünkre a nagy nyári próbát is kiállta:

  • biztosította a kellemes hűvös levegőt,
  • tisztított víz és kávé hosszabbította frissességünket,
  • a székek továbbra is nagyon kényelmesek voltak.

A jó alaphangulat pedig hamar átragadt oktatóinkról legújabb csoportunkra!

Miután szülőfelkészítő tanfolyam befejeződött, a nyugalom a legmeghatározóbb mindannyiunkban. Nyugodtak vagyunk az átadott, illetve megszerzett tudás és tapasztalat birtokában. Mi és a szülők is biztosak vagyunk abban, hogy az újdonsült szülők jól fognak boldogulni. Bírni fogják újfajta kihívásokat nyújtó hétköznapokat, kitalálják a megoldást a nehéz helyzetekben, és azt is tudják, mikor és honnan kérjenek bátran segítséget.

Az élet rugalmasságot kíván, és mi igyekszünk a résztvevők igényeit a lehető legjobban szolgálni. Így esett meg az is például, hogy a terminusuk közeledtével, az utolsó alkalmon apuka a helyszínen vett részt a jelenléti oktatáson, miközben anyuka kényelmét az szolgálta jobban, ha otthonról online követi az eseményeket. Olyanra is most volt először szükség, hogy a gyakorlati napot a tanfolyam elején tartsuk. Kiscsoportos létszám mellett jól tudjuk támogatni a leendő szülőket. Tőlünk is csak kérni kell, és igyekszünk közösen optimális megoldást alkalmazni.

Kedves Résztvevők! Élveztünk minden pillanatot Veletek, köszönjük a nyitottságotokat, bizalmatokat, és a lelkesedéseteket!

Szívesen jönnétek Ti is tanfolyamunkra? Itt találjátok az aktuális kiírásokat.

A tanfolyami visszaemlékezést írta: Hargitai Rozália