Az első csoportos felkészítő tanfolyam végére értünk. A Mamata Csapata nagy izgalommal várta, és örömét lelte a közvetlen, vidám hangulatban telt előadásokon és gyakorlaton az első gyermeküket váró szülőkkel. Egy-egy csoportos szülőfelkészítő nálunk 5 alkalomból áll, és ezzel 4 héten át kísérjük a családok életét a jelenléti oktatáson. Nem terheljük őket azzal, hogy egyszerre tegyék fel kérdéseiket és dolgozzák fel azt a tetemes mennyiségű információt, amit nagy gondossággal válogattunk össze számukra.

A visszajelzések alapján a résztvevők is hasznos tudás-tapasztalat csomaggal és érzékelhetően nyugodtabb lélekkel távoztak. Büszkék vagyunk rá, hogy a készülődő kis családok milyen aktívan kapcsolódtak a témákhoz, gyakran kérdeztek, és szívesen megosztották a személyes meglátásaikat, aggodalmaikat. Időnként új ötletekkel is bővítették a közös tudástárat!
Előadóink számára nagyon pozitív visszajelzés, amikor a résztvevők kérdéseiből süt, hogy a két alkalom között komoly kutatást végeztek az őket leginkább érdeklő témákban, és felkészülten, speciális kérdésekkel érkeznek, amiket bátran fel is tesznek.

Hálás köszönet nekik ezért a csodás öt alkalomért!

Hogy mi mindenről esett szó? Részletesen leírni nehéz, hiszen 1-1 alkalommal 3-4 órán át tanulunk együtt, de címszavakban a következőkre számíthatnak résztvevőink:

  • családdá válás
  • sírásértés és megnyugtatási technikák
  • felkészülés a szülésre
  • a gyermekágyas időszak feladatai
  • gyakorlati nap tele praktikákkal és gyakorlási lehetőséggel.

Nézzétek meg alábbi galériánkat, hogy bepillantást nyerjetek!

Titeket is érdekel hasonló felkészítő tanfolyam? Nézzetek szét, mivel szolgálunk aktuálisan! Csak érdeklődni is ér, jelentkezzetek előre bátran: tanfolyam@mamata.hu 

A tanfolyami visszaemlékezést írta: Hargitai Rozália