Sok-sok változás volt a legutóbbi tanfolyamunk óta. Szuper helyszínünk Újlipótvárosban végleg bezárt. 🙁  A Mamata háttérstábja is változott. Rozikánk immár két bölcsődében is fejlesztő pedagógus, így nálunk csak oktatóként tudott maradni. Veronika és Bogáta távolról kísér minket. Így a telet újra rendezéssel, újrakezdés megszervezésével töltöttük.

Májusban azonban új helyszínen a XIV. kerület Cserepesházban folytattuk két fantasztikus párral. Edit és Zita kollégák, egészségügyi szakemberek, akik bizalmat szavaztak nekünk. Zoli és Tamás pedig igazán szuper apukák, akik teljes mellszélességgel támogatták párjukat. Vidáman töltöttük a tanfolyami alkalmakat, mert sikerült egy nagyon támogató, megtartó légkört teremtenünk. Edit hősiesen bírta a hirtelen jött meleget és a gyönyörű pocakjával minden alkalommal jött tömegközlekedéssel. 🙂

Oktatóink is örömmel jöttek, mert mindenkinek túl sok volt már a pihenő. Marcsi a szülész orvosunk boldogan babázott már otthon, így a csapatunkhoz Anikó csatlakozott, aki szintén szülész-nőgyógyász szakorvos. Kriszti helyett pedig a szoptatás támogatás igazi nagyasszonya Dr. Várady Erzsébet jött. Köszönet érte!

Azóta két csodás kislánnyal bővült a Mamata babák köre. És el kell mondanom, hogy az új szülők remekül vették az akadályokat. Bár azóta már újabb változások történtek a Mamata életében (nagyon izgi, de erről majd később írok) Zitával és Edittel tartjuk a kapcsolatot. Sőt Zita még támogatja a további munkánkat azzal, hogy segít értelmezni a pici lánya sírását. Hála és köszönet érte! <3

Kedves Résztvevők! Élveztünk minden pillanatot Veletek, köszönjük a nyitottságotokat, bizalmatokat, és a lelkesedéseteket!