Toma Andrea oktatási tapasztalatairól mesél

Védőnőként több, mint 20 év alatt, több száz szakmai képzést tartottam, oktattam és jelenleg is oktatok egészségügyi szakdolgozókat.
A 2021-2022-es tanév I. félévétől oktatok leendő védőnőket, szülésznőket a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi karán.

Ezzel párhuzamosan éves szinten 30-40 lakossági rendezvényen egészségfejlesztési, balesetmegelőzési, elsősegélynyújtási ismereteket adok át az óvodás korosztálytól a felnőttekig.

Kollégáimmal közösen játékos, interaktív formában tartunk foglalkozásokat iskolákban és lakossági rendezvényeken. Egyedi játékokat fejlesztünk korcsoportokra optimalizálva.

A Mamata Program vezetőjeként is szakembereknek és szülőknek szóló konferenciákon adok elő és veszek részt a programmal, ahol személyesen is találkozhatunk!

Egyéb megjelenések, hol találkozhattatok velem?

A Baba-Mama Expo 2022 kapcsán két rádióinterjúban beszélhettem a rendezvény fontosságáról, a szülővé válás szerepéről, és mutathattam be a programunkat. Ezeket az interjúkat az alábbi linkeken hallgathatjátok meg.

A Karc FM Spájz című műsorában, az alábbi linken a 35.perctől beszélgethettem Csesznák Anikó műsorvezetővel: https://www.mixcloud.com/karcfm/sp%C3%A1jz-2022-04-26-0900-1200-3/

A Sláger Rádióban Sándor András / S. Miller Andrással az általa vezetett esti kulturális műsorban, a SlágerKultban beszélgettünk:
https://slager-fm.simplecast.com/episodes/kult-tomaandrea

Nagy megtiszteltetés volt, amikor oktatói munkám kapcsán a Semmelweis Egyetem Egészségfejlesztési karának weboldalán jelent meg interjú velem, Lippai Roland közreműködésével. Szerteágazó témákat érintettünk, olvassátok szeretettel:
A JÓ SZÜLŐK, A MOZGÁSFEJLESZTÉS ÉS AZ EGYKOR ÜLDÖZÖTT BALKEZESSÉG

Szakmai bemutatkozásomat és kollégáimat a Rólunk oldalon ismerhetitek meg bővebben!

Toma Andrea, azaz Tománé Mészáros Andrea