Kismama jóga óra (14. héttől)

Egy csodálatos utazás, aminek most részese lehetsz a várandósság ideje alatt. Egy kis élet növekszik benned.

A jóga segít abban, hogy rá tudj hangolódni a babára és még jobban érezd, hogy mire van szüksége a testednek ahhoz, hogy egészségesen működjön.

Tanulunk olyan légző gyakorlatokat, amik segítenek téged a vajúdás során, hogy könnyebben hozd világra a kisbabádat. Minden órán gyakoroljuk is őket, hogy elmélyüljön a tudás és fel tudd idézni a kellő pillanatban. A légző gyakorlatok segítenek abban is, hogy elegendő oxigént juttass el a babádnak, hiszen a kiegyensúlyozott fejlődéséhez nélkülözhetetlen.

A gyakorlatok úgy vannak felépítve, hogy átmozgassanak, a különböző szervekre hatást gyakorolnak és felkészítik a testedet a szülésre.

A relaxáció során pedig testi és lelki feltöltődésben lehet részetek a kisbabáddal, hiszen a gyakorlatok rá is jó hatással vannak.

 

Jóga óra minden kedden: 17:00-18:15

Jóga óra díj

 3500 Ft 

/alkalom

A helyszín

2023. októbertől új helyszínen, Budapesten!

Az új hely autóval és tömegközlekedéssel is jól közelíthető a 13. kerületben található. Az épület barátságos, az oktatóterem asztalokkal, párnás székekkel berendezett,légkondicionált.

További kérdésem van

Ha tanfolyamokkal kapcsolatos további kérdésetek van, vagy a jelentkezéseteket módosítanátok, írjatok tanfolyam@mamata.hu email címünkre, vagy üzenjetek itt a Mamata Csapatának

Adatkezelés elfogadása*