Már lehet jelentkezni Babajelbeszéd tanfolyamunkra. A tanfolyam elméleti és gyakorlati modulból épül fel.

Nem könnyű megértenünk kisbabánkat az első időkben, amikor még nem tud beszélni. A sírásértés fontos dolog, de egy idő után, mikor kinyílik a világ a kicsik számára, mutogatnak, kapálóznak, sírnak valamiért, már nincs könnyű dolgunk, hogy válaszkészen reagáljunk.

Ebben is segíthet a babajelbeszéd, melyet halló gyermekek családjainak találtunk ki, és segítségével csökkenthető a sírások száma, növelhető a babák értelmi, kognitív képességei, szókincsük – majd a beszélős időszakban – sokkal nagyobb lehet és a megértettség érzését is hamarabb megtapasztalják, ezáltal egy nyitottabb kis lény válhat belőlük. 

Workshopunk keretén belül kb. 2,5 óra alatt átadom a szükséges tudásanyagot a szülőknek – ezek nagyon egyszerűen megtanulható jelek egy felnőtt számára, így akár már a baba fél éves korától elkezdhetünk a babákkal jelekkel IS kommunikálni, így akár már 8 hónapos korukra megérthetjük, mit szeretnének közölni velünk.

Családot összekovácsoló eszköznek sem utolsó – a közös jelelés összeköt! A jelelő kisbabák statisztikák szerint HAMARABB kezdenek el beszélni, mint nem jelelő társaik és még 7 éves korban is nagyobb szókincset mértek náluk, mint nem jelelő gyermekeknél.

Tanfolyami naptár

Tanfolyam napjai:

2023. OKTÓBER 9.  9:00- 12:00

2023. OKTÓBER 27.  15:00- 18:00

2023. NOVEMBER 10.  9:00- 12:00

2023. NOVEMBER 22.  15:00- 18:00

2023. DECEMBER 13.  09:00- 12:00

Tanfolyami díjak

1 alkalom, 2.5 óra. A tanfolyam egy elméleti blokkból és a jelek megtanulásából áll, és a jeleket később videós tananyaggal is támogatva, újranézhetőek, a második gyerkőcnél elővehetőek újra.

20.000 Ft

/ alkalom

A helyszín

2023. októbertől új helyszínen, Budapesten!

Az új hely autóval és tömegközlekedéssel is jól közelíthető a 13. kerületben található. Az épület barátságos, az oktatóterem asztalokkal, párnás székekkel berendezett,légkondicionált.

További kérdésem van

Ha tanfolyamokkal kapcsolatos további kérdésetek van, vagy a jelentkezéseteket módosítanátok, írjatok tanfolyam@mamata.hu email címünkre, vagy üzenjetek itt a Mamata Csapatának

Adatkezelés elfogadása*